Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Bloemkool zaden Autumn Giant 4

Bloemkool zaden Autumn Giant 4

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Bloemkool zaden Autumn Giant 4 groeit voorjaar tot najaar. Deze Kool wordt maximaal 50 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Bloemkool zaden Autumn Giant 4

Aantal in verpakking250 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdn.v.t.
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Bloemkool zaden Autumn Giant 4

Bloemkool zaden Autumn Giant 4 zijn een uitstekende keuze voor liefhebbers van grote, smakelijke bloemkolen. Deze zaden resulteren in bloemkolen van een indrukwekkende omvang, met een dichte structuur en een helderwitte kleur. Maar het zijn niet alleen de bloemkolen die indruk maken, ook de bladeren van deze plant zijn prachtig. Ze zijn groot, grijsgroen van kleur en hebben een opvallende witte nerf die het geheel een bijzondere uitstraling geeft. Een ander belangrijk kenmerk van de Bloemkool Autumn Giant 4 is de weerstand tegen koude temperaturen. Deze soort kan zelfs lichte vorst verdragen, waardoor u niet bang hoeft te zijn dat uw oogst verloren gaat tijdens koude herfst- of winterdagen. Dit maakt deze zaden ideaal voor zowel ervaren tuiniers als beginners die graag willen experimenteren met het kweken van bloemkolen. Met Bloemkool zaden Autumn Giant 4 kunt u genieten van heerlijke, verse bloemkolen in uw eigen tuin. De grote omvang, dichte structuur en mooie bladeren maken deze soort een echte blikvanger. Daarnaast biedt de weerstand tegen koude u de zekerheid dat uw oogst beschermd is, zelfs tijdens koude periodes. Waar wacht u nog op? Begin vandaag nog met het kweken van uw eigen bloemkolen en geniet van de heerlijke smaak en prachtige uitstraling van Bloemkool Autumn Giant 4.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Bloemkool zaden Autumn Giant 4

De Bloemkool zaden Autumn Giant 4 kan je voorjaar tot najaar zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Bloemkool zaden Autumn Giant 4 bloeit n.v.t.. 

De Bloemkool zaden Autumn Giant 4 is Kool. Heerlijk om mee te koken.

De Bloemkool zaden Autumn Giant 4 kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Bloemkool zaden Autumn Giant 4 groeit maximaal tot 50 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Bloemkool zaden Autumn Giant 4 vind je 250 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.