Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Buzzy Ornamental Courgette/Patisson Colour Mix

Buzzy Ornamental Courgette/Patisson Colour Mix

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy Ornamental Courgette/Patisson Colour Mix groeit Voorjaar - zomer. Deze Courgette wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy Ornamental Courgette/Patisson Colour Mix

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Buzzy Ornamental Courgette/Patisson Colour Mix

De Buzzy Ornamental Courgette/Patisson Colour Mix is een prachtige toevoeging aan je tuin. Met dit eetbare mengsel van gele, oranje, groene en witte Patisson krijgt je tuin een kleurrijke en decoratieve uitstraling. Deze Patisson behoren tot de familie van de Courgette / Zucchini en zijn perfect om op een creatieve manier te vullen. Je kunt de zaden van de Patisson mix vanaf begin mei tot half juli in de vollegrond zaaien. Het is belangrijk om een goed bemeste bodem te hebben voordat je de plantjes uitplant. Zo zorg je ervoor dat ze alle voedingsstoffen krijgen die ze nodig hebben om goed te groeien en te bloeien. De Buzzy Ornamental Courgette/Patisson Colour Mix is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook nog eens lekker om te eten. Voeg deze kleurrijke en smaakvolle Patisson toe aan je salades, roerbakgerechten of maak er gevulde courgettes van. Met dit veelzijdige mengsel haal je een ware eyecatcher in huis voor zowel je tuin als je keuken.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy Ornamental Courgette/Patisson Colour Mix

De Buzzy Ornamental Courgette/Patisson Colour Mix kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Buzzy Ornamental Courgette/Patisson Colour Mix bloeit Zomer. 

De Buzzy Ornamental Courgette/Patisson Colour Mix is Courgette. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy Ornamental Courgette/Patisson Colour Mix kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy Ornamental Courgette/Patisson Colour Mix groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy Ornamental Courgette/Patisson Colour Mix vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.