Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hortitops Zaden PompoenenZon

Hortitops Zaden PompoenenZon

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Zaden PompoenenZon groeit . Deze Pompoen wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Zaden PompoenenZon

Aantal in verpakking
StandplaatsHalf-schaduw
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Hortitops Zaden PompoenenZon

De Hortitops Zaden PompoenenZon is een prachtige en smakelijke toevoeging aan elke moestuin. Met deze zaden kun je je eigen oranjerode, zoete 'Hokkaido'-pompoenen kweken, die niet alleen een lust voor het oog zijn, maar ook boordevol vitaminen en mineralen zitten. Deze pompoenen kunnen vanaf begin mei tot half juni worden gezaaid in de volle grond op een zaaibed. Na het ontkiemen kunnen de zaailingen worden uitgeplant in vruchtbare grond, zodat ze voldoende ruimte hebben om te groeien en zich volledig te ontwikkelen. De Hortitops Zaden PompoenenZon staan bekend om hun decoratieve uiterlijk en heldere oranje kleur. Ze zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook een heerlijke toevoeging aan diverse gerechten. Deze pompoenen zijn namelijk zoet van smaak en kunnen worden gebruikt in verschillende recepten, zoals soepen, stoofschotels en zelfs in zoete baksels. Dus als je op zoek bent naar een veelzijdige en smakelijke pompoensoort om te kweken, dan zijn de Hortitops Zaden PompoenenZon de perfecte keuze. Breng kleur en smaak in je moestuin met deze prachtige oranje pompoenen boordevol gezonde voedingsstoffen.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Zaden PompoenenZon

De Hortitops Zaden PompoenenZon kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Hortitops Zaden PompoenenZon bloeit . 

De Hortitops Zaden PompoenenZon is Pompoen. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Zaden PompoenenZon kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Zaden PompoenenZon groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Zaden PompoenenZon vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.