Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Tomaat sweetie Variëteit van rode kers- of mini-tomaatjes met een zoete smaak

Tomaat sweetie Variëteit van rode kers- of mini-tomaatjes met een zoete smaak

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Tomaat sweetie Variëteit van rode kers- of mini-tomaatjes met een zoete smaak groeit oogsten: juli-oktober. Deze Tomaat wordt maximaal 150 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Tomaat sweetie Variëteit van rode kers- of mini-tomaatjes met een zoete smaak

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdNiet van toepassing
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Tomaat sweetie Variëteit van rode kers- of mini-tomaatjes met een zoete smaak

De Tomaat Sweetie is een heerlijke variëteit van rode kers- of mini-tomaatjes die een verrukkelijk zoete smaak heeft. Deze tomatenplant is een echte traktatie voor de smaakpapillen. De plant produceert overvloedige trossen gevuld met tientallen kleine tomaatjes, elk met een gewicht van ongeveer 20 gram. Wat deze tomaatjes zo bijzonder maakt, is hun zoete smaak die je meteen doet denken aan de zomer. Ze zijn perfect om te genieten als een gezonde snack rechtstreeks uit de tuin, maar ze voegen ook een verrukkelijke smaak toe aan salades, pasta's en andere gerechten. Met hun sappige textuur en explosie van zoetheid, zijn de Tomaat Sweetie tomaatjes een ware traktatie voor de smaakpapillen. Deze tomatenplant is niet alleen lekker, maar ook zeer productief. Met zijn talrijke trossen vol met kleine tomaatjes, kun je de hele zomer genieten van een overvloedige oogst. Bovendien is de Tomaat Sweetie tomaat gemakkelijk te kweken en gedijt hij zowel in de volle grond als in potten. Dus, als je op zoek bent naar een heerlijke en productieve tomatenplant met een zoete smaak, dan is de Tomaat Sweetie de perfecte keuze voor jouw tuin.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Tomaat sweetie Variëteit van rode kers- of mini-tomaatjes met een zoete smaak

De Tomaat sweetie Variëteit van rode kers- of mini-tomaatjes met een zoete smaak kan je oogsten: juli-oktober zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Tomaat sweetie Variëteit van rode kers- of mini-tomaatjes met een zoete smaak bloeit Niet van toepassing. 

De Tomaat sweetie Variëteit van rode kers- of mini-tomaatjes met een zoete smaak is Tomaat. Heerlijk om mee te koken.

De Tomaat sweetie Variëteit van rode kers- of mini-tomaatjes met een zoete smaak kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Tomaat sweetie Variëteit van rode kers- of mini-tomaatjes met een zoete smaak groeit maximaal tot 150 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Tomaat sweetie Variëteit van rode kers- of mini-tomaatjes met een zoete smaak vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.