Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Xotica Chinese Bieslook

Buzzy® Xotica Chinese Bieslook

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Xotica Chinese Bieslook groeit . Deze Wortel wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Xotica Chinese Bieslook

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijd
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Buzzy® Xotica Chinese Bieslook

De Buzzy® Xotica Chinese Bieslook (Gau Choi) is een heerlijke toevoeging aan salades, soepen, visgerechten en omeletten. Deze specifieke variant van bieslook heeft een zachte knoflooksmaak, waardoor het een verrassende smaakervaring biedt aan je gerechten. Je kunt de Chinese Bieslook zaaien vanaf midden maart tot augustus, zowel buiten in de tuin als binnenshuis in bijvoorbeeld een bloempot. Hierdoor kun je het hele jaar door genieten van de verse smaak van deze aromatische kruiden. Een interessant weetje over de Chinese Bieslook is dat het in het tweede jaar nog meer bladgroei krijgt. Om deze groei te bevorderen, is het belangrijk om de bloemstengels te verwijderen. Op deze manier kun je blijven genieten van de volle smaak en prachtige uitstraling van deze bijzondere plant. Ga voor een culinair avontuur en geef je gerechten een exotische twist met de Buzzy® Xotica Chinese Bieslook. Ontdek de heerlijke combinatie van zachte knoflook en frisse kruidigheid en laat je verrassen door de veelzijdigheid van deze smaakmaker.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Xotica Chinese Bieslook

De Buzzy® Xotica Chinese Bieslook kan je zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Buzzy® Xotica Chinese Bieslook bloeit . 

De Buzzy® Xotica Chinese Bieslook is Wortel. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Xotica Chinese Bieslook kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Xotica Chinese Bieslook groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Xotica Chinese Bieslook vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.