Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden AubergineBeauty

Sluis Garden AubergineBeauty

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden AubergineBeauty groeit Voorjaar - zomer. Deze Aubergine wordt maximaal 180 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden AubergineBeauty

Aantal in verpakking135 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden AubergineBeauty

De Sluis Garden AubergineBeauty is een prachtige en veelzijdige plant die veel warmte nodig heeft om te gedijen. Deze aubergineplant moet daarom onder glas worden geteeld om optimale groei en oogst te garanderen. In uitzonderlijke gevallen, bij een echt warme zomer, kan de teelt buiten plaatsvinden. Om een vroege teelt te realiseren, is het belangrijk om de zaden al in februari te zaaien. Na ongeveer 4 weken kunnen de jonge planten worden verspeend en zodra het eerste echte blad verschijnt, kunnen ze worden overgeplant in ruime potten van 14 cm. Voor een verdere groei kunnen de planten later eventueel worden overgezet in de volle grond, bijvoorbeeld in een koude kas. Het is essentieel om direct na de vruchtzetting de verwelkte bloemblaadjes te verwijderen. Als dit niet gebeurt, zullen de jonge vruchten afsterven. Door regelmatig de bloemen te controleren en de verwelkte bloemblaadjes weg te halen, kunt u genieten van een overvloedige oogst van heerlijke aubergines. De Sluis Garden AubergineBeauty is niet alleen een prachtige toevoeging aan uw tuin, maar biedt ook een rijke en smaakvolle oogst waar u van kunt genieten.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden AubergineBeauty

De Sluis Garden AubergineBeauty kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden AubergineBeauty bloeit Zomer. 

De Sluis Garden AubergineBeauty is Aubergine. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden AubergineBeauty kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden AubergineBeauty groeit maximaal tot 180 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden AubergineBeauty vind je 135 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.