Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Tomaat Marmande Grote vleestomaat

Tomaat Marmande Grote vleestomaat

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Tomaat Marmande Grote vleestomaat groeit oogsten: juli-oktober. Deze Tomaat wordt maximaal 200 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Tomaat Marmande Grote vleestomaat

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijd
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Tomaat Marmande Grote vleestomaat

De Tomaat Marmande Grote vleestomaat is een heerlijke en sappige tomaat die je zelf kunt kweken in je eigen tuin. Met zijn grote formaat en vlezige textuur is deze tomaat perfect voor het maken van smaakvolle salades, sauzen en andere gerechten. Om deze tomatenplant te laten groeien, begin je met het zaaien in een zaaikistje bij een temperatuur van 20°C. Je zorgt ervoor dat de zaadjes een diepte hebben van 0,5 cm. Zodra de jonge planten zijn ontkiemd, kun je ze verplaatsen naar individuele potjes. Hier kun je ze verder laten groeien bij een temperatuur tussen de 15 en 20°C, op een plek met veel natuurlijk licht. Deze tomatenplant heeft wat extra zorg nodig, maar de beloning is de moeite waard. Met de juiste verzorging en liefde, zul je al snel genieten van sappige en smaakvolle tomaten. De Tomaat Marmande Grote vleestomaat is niet alleen een aanwinst voor je eigen tuin, maar ook een ware traktatie voor je smaakpapillen. Voeg deze unieke tomaat toe aan je moestuin en geniet van de heerlijke oogst die het zal opleveren.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Tomaat Marmande Grote vleestomaat

De Tomaat Marmande Grote vleestomaat kan je oogsten: juli-oktober zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Tomaat Marmande Grote vleestomaat bloeit . 

De Tomaat Marmande Grote vleestomaat is Tomaat. Heerlijk om mee te koken.

De Tomaat Marmande Grote vleestomaat kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Tomaat Marmande Grote vleestomaat groeit maximaal tot 200 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Tomaat Marmande Grote vleestomaat vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.