Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy Organic Tomaat Sweetie

Buzzy Organic Tomaat Sweetie

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy Organic Tomaat Sweetie groeit . Deze Tomaat wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy Organic Tomaat Sweetie

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Buzzy Organic Tomaat Sweetie

Sweetie is een fantastisch tomatenras dat bekend staat om zijn zoete en sappige minitomaatjes. Deze biologische tomatenplant is vol energie en kan zowel binnen als buiten worden geteeld. Met Sweetie in je tuin of kas, ben je verzekerd van een overvloedige oogst van heerlijke tomaatjes. Om de plant gezond en sterk te houden, is het belangrijk om regelmatig de dieven te verwijderen. Dit zorgt voor een mooie open plantstructuur en bevordert de groei van de tomaten. Je kunt beginnen met zaaien vanaf eind februari tot eind mei. Zodra de plantjes groot genoeg zijn, kunnen ze worden uitgeplant onder glas. Als je de voorkeur geeft aan buitenteelt, kun je de plantjes vanaf eind mei buiten plaatsen. Met Sweetie tomaten in je tuin of kas, kun je genieten van de heerlijke smaak van verse, zoete tomaatjes. Deze biologische tomatenplant is niet alleen krachtig en sterk, maar ook een lust voor het oog. Voeg een vleugje zoetheid toe aan je gerechten met Buzzy Organic Tomaat Sweetie!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy Organic Tomaat Sweetie

De Buzzy Organic Tomaat Sweetie kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Buzzy Organic Tomaat Sweetie bloeit . 

De Buzzy Organic Tomaat Sweetie is Tomaat. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy Organic Tomaat Sweetie kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy Organic Tomaat Sweetie groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy Organic Tomaat Sweetie vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.