Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Spruitkool Trafalgar F1

Sluis Garden Spruitkool Trafalgar F1

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Spruitkool Trafalgar F1 groeit Voorjaar - zomer. Deze Kool wordt maximaal 75 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Spruitkool Trafalgar F1

Aantal in verpakking30 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Spruitkool Trafalgar F1

Sluis Garden Spruitkool Trafalgar F1 is een spruitjessoort die speciaal ontwikkeld is met het oog op kindvriendelijkheid. Deze spruitjes hebben een zachte, heerlijk zoete smaak, maar behouden toch voldoende spruit om niet flauw te worden. Het oogsten van de spruiten begint vanaf de onderkant van de stam. Deze spruitjes zijn geschikt voor alle soorten grond, maar het wordt aanbevolen om niet te zwaar te bemesten. Overmatige stikstofbemesting kan namelijk leiden tot losse spruitjes. Het zaaien kan zowel onder glas als direct in de volle grond op een zaaibed gebeuren, waarna de plantjes later worden uitgeplant. Het is belangrijk om de grond vochtig te houden en jonge plantjes te beschermen tegen koolvliegen met behulp van anti-insectengaas. Bovendien heeft deze spruitkoolsoort een goede ziekteresistentie, wat zorgt voor gezonde en sterke planten. Met Sluis Garden Spruitkool Trafalgar F1 kunt u genieten van heerlijke spruitjes die zelfs de meest kritische eters zullen verrassen. De zachte en zoete smaak in combinatie met de juiste hoeveelheid spruit maakt deze spruitjes een favoriet onder kinderen. Daarnaast is het kweken van deze spruitkool eenvoudig en veelzijdig, omdat het geschikt is voor alle grondsoorten. Door de goede ziekteresistentie en het gebruik van anti-insectengaas kunt u erop ver.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Spruitkool Trafalgar F1

De Sluis Garden Spruitkool Trafalgar F1 kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Spruitkool Trafalgar F1 bloeit Zomer. 

De Sluis Garden Spruitkool Trafalgar F1 is Kool. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Spruitkool Trafalgar F1 kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Spruitkool Trafalgar F1 groeit maximaal tot 75 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Spruitkool Trafalgar F1 vind je 30 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.