Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Van Hemert Mini Komkommer Diva

Van Hemert Mini Komkommer Diva

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Van Hemert Mini Komkommer Diva groeit Voorjaar - zomer. Deze Komkommer wordt maximaal 200 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Van Hemert Mini Komkommer Diva

Aantal in verpakking25 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Van Hemert Mini Komkommer Diva

Diva, de Van Hemert Mini Komkommer, is een echt juweeltje in de wereld van de groentetuinen. Met haar prachtige korte vruchten van 20-25 cm lang is ze niet alleen een lust voor het oog, maar ook zeer productief. Deze mini-komkommer is een echte diva in haar eigen recht. Om de beste resultaten te behalen met de Diva, is het aan te raden om haar te telen aan een touw in een kas. Hier kan ze optimaal groeien en gedijen. Echter, als je geen kas hebt, is het ook mogelijk om haar in een bak onder plat glas te telen of zelfs buiten op een beschutte plaats. De Diva past zich moeiteloos aan verschillende omgevingen aan. Het is echter belangrijk om de Diva niet te telen in dezelfde kas of bak als andere komkommers. Dit komt omdat haar bloemen niet bestoven mogen worden. Geef deze diva dus haar eigen ruimte om te schitteren. Met haar unieke eigenschappen en prachtige vruchten is de Van Hemert Mini Komkommer Diva een absolute must-have voor elke tuinier die op zoek is naar iets bijzonders.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Van Hemert Mini Komkommer Diva

De Van Hemert Mini Komkommer Diva kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Van Hemert Mini Komkommer Diva bloeit Zomer. 

De Van Hemert Mini Komkommer Diva is Komkommer. Heerlijk om mee te koken.

De Van Hemert Mini Komkommer Diva kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Van Hemert Mini Komkommer Diva groeit maximaal tot 200 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Van Hemert Mini Komkommer Diva vind je 25 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.