Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Organic Sprouting Salademengsel pikant

Buzzy® Organic Sprouting Salademengsel pikant

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Organic Sprouting Salademengsel pikant groeit gehele jaar. Deze Tuinkers wordt maximaal 20 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Organic Sprouting Salademengsel pikant

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
Bloeitijdgehele jaar
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Buzzy® Organic Sprouting Salademengsel pikant

Het Buzzy® Organic Sprouting Salademengsel pikant is een ware smaakexplosie voor uw salades. Dit rijke mengsel van diverse spruitgroenten voegt niet alleen kleur toe aan uw gerechten, maar zorgt ook voor een pittige kick. Met ongeveer 30 gram aan zorgvuldig geselecteerde spruitgroenten, is dit mengsel een perfecte aanvulling op uw salades. Geniet van de heerlijke combinatie van Rode Dalkon, een Japanse radijs met een intense smaak, en de pikante Rucola. Om het geheel nog completer te maken, is ook de verfijnde smaak van Broccoli toegevoegd. Deze mix van spruitgroenten zorgt niet alleen voor een spectaculaire presentatie, maar voegt ook een verfrissende en pittige twist toe aan uw salades. Dit Buzzy® Organic Sprouting Salademengsel pikant is gemaakt van biologische ingrediënten, waardoor u kunt genieten van de volle smaak en voedingswaarde zonder compromissen. Voeg deze spruitgroentemix toe aan uw salades en maak van uw maaltijden een ware smaaksensatie.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Organic Sprouting Salademengsel pikant

De Buzzy® Organic Sprouting Salademengsel pikant kan je gehele jaar zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Buzzy® Organic Sprouting Salademengsel pikant bloeit gehele jaar. 

De Buzzy® Organic Sprouting Salademengsel pikant is Tuinkers. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Organic Sprouting Salademengsel pikant kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Organic Sprouting Salademengsel pikant groeit maximaal tot 20 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Organic Sprouting Salademengsel pikant vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.