Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy Seeds Bio Tuinkers Gewone

Buzzy Seeds Bio Tuinkers Gewone

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy Seeds Bio Tuinkers Gewone groeit Jaarrond. Deze Tuinkers wordt maximaal 5 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy Seeds Bio Tuinkers Gewone

Aantal in verpakking
StandplaatsHalf-schaduw
BloeitijdNvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Buzzy Seeds Bio Tuinkers Gewone

De Buzzy Seeds Bio Tuinkers Gewone is een fantastisch product voor iedereen die graag verse en smaakvolle tuinkers wil kweken, het hele jaar door! Met dit zaadpakket kunt u binnenhuis tuinkers kweken, zolang u maar voldoende licht en de juiste temperatuur biedt. Het is een geweldige manier om uw gerechten te verrijken met de heerlijke smaak van verse tuinkers, ongeacht het seizoen. Vanaf maart tot half oktober kunt u de Buzzy Seeds Bio Tuinkers Gewone ook buiten in de vollegrond kweken. Dit biedt u de mogelijkheid om uw eigen verse tuinkers te oogsten en te genieten van de gezondheidsvoordelen die dit kruid met zich meebrengt. De tuinkers is rijk aan vitamines en mineralen en voegt een verfrissende smaak toe aan salades, sandwiches en andere gerechten. Met de Buzzy Seeds Bio Tuinkers Gewone haalt u de natuurlijke en biologische smaak van tuinkers in huis. Het zaadpakket bevat alles wat u nodig heeft om succesvol te kweken, inclusief gedetailleerde instructies voor het beste resultaat. Of u nu een ervaren tuinier bent of net begint met tuinieren, dit zaadpakket is geschikt voor iedereen. Geniet van de heerlijke smaak van verse tuinkers, het hele jaar door!

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy Seeds Bio Tuinkers Gewone

De Buzzy Seeds Bio Tuinkers Gewone kan je Jaarrond zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Buzzy Seeds Bio Tuinkers Gewone bloeit Nvt. 

De Buzzy Seeds Bio Tuinkers Gewone is Tuinkers. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy Seeds Bio Tuinkers Gewone kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy Seeds Bio Tuinkers Gewone groeit maximaal tot 5 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy Seeds Bio Tuinkers Gewone vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.