Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. suikerplantje_Stevia rebaudiana

suikerplantje_Stevia rebaudiana

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze suikerplantje_Stevia rebaudiana groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties suikerplantje_Stevia rebaudiana

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de suikerplantje_Stevia rebaudiana

Suikerplantje_Stevia rebaudiana is een prachtige toevoeging aan jouw tuin! Dit unieke plantje kan vanaf februari worden gezaaid in een zaaibakje bij een temperatuur van 20°C. Als je liever buiten wilt planten, kun je het ook onder glas laten groeien. Na het verspenen kun je het suikerplantje vanaf medio mei in de grond verplanten. Dit suikerplantje komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika, waar het al eeuwenlang wordt gebruikt als natuurlijke zoetstof. De oorspronkelijke bevolking ontdekte de zoete eigenschappen van Stevia rebaudiana en gebruikte het in hun thee en andere dranken. Nu kun jij ook genieten van de natuurlijke zoetheid van dit plantje in jouw eigen tuin. Met het suikerplantje_Stevia rebaudiana haal je niet alleen een mooie plant in huis, maar ook een functionele toevoeging aan jouw keuken. Pluk de bladeren en voeg ze toe aan je favoriete drankjes en gerechten om ze op een gezonde en natuurlijke manier te zoeten. Laat je verrassen door de smaak en geniet van de vele mogelijkheden die dit suikerplantje te bieden heeft. Voeg een vleugje zoetheid toe aan je leven met suikerplantje_Stevia rebaudiana!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen suikerplantje_Stevia rebaudiana

De suikerplantje_Stevia rebaudiana kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De suikerplantje_Stevia rebaudiana bloeit . 

De suikerplantje_Stevia rebaudiana is . Heerlijk om mee te koken.

De suikerplantje_Stevia rebaudiana kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De suikerplantje_Stevia rebaudiana groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze suikerplantje_Stevia rebaudiana vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.