Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Kousenband

Buzzy® Kousenband

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Kousenband groeit . Deze Bonen wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Kousenband

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Buzzy® Kousenband

De Buzzy® Kousenband is een prachtige accessoire voor elke tuinier die van kleur en smaak houdt. Met zijn opvallende donkerroze-paarse kleur voegt deze kousenband niet alleen schoonheid toe aan uw tuin, maar ook aan uw smaakpapillen. De bonen van deze kousenband kunnen maar liefst 60-70 cm lang worden, wat zorgt voor een overvloedige oogst. Deze veelzijdige kousenband is perfect voor zowel koken als roerbakken. Het voegt een heerlijke textuur en smaak toe aan uw gerechten en is vooral populair in Surinaamse keukens. U kunt deze kousenband gebruiken in een verscheidenheid aan gerechten, waaronder roerbakgerechten, salades en soepen. De mogelijkheden zijn eindeloos! De Buzzy® Kousenband is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een verrijking voor uw culinaire avonturen. Voeg een vleugje kleur toe aan uw gerechten en geniet van de heerlijke smaak van deze kousenband. Of u nu een ervaren tuinier bent of net begint, deze kousenband is een must-have voor iedereen die van vers, gezond en smaakvol eten houdt.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Kousenband

De Buzzy® Kousenband kan je zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Buzzy® Kousenband bloeit . 

De Buzzy® Kousenband is Bonen. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Kousenband kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Kousenband groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Kousenband vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.