Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden TomaatZebra Improved

Sluis Garden TomaatZebra Improved

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden TomaatZebra Improved groeit . Deze Tomaat wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden TomaatZebra Improved

Aantal in verpakking45 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijd
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden TomaatZebra Improved

De Sluis Garden TomaatZebra Improved, ook wel bekend als de "Gestreepte Smaragdgroene" tomaat, is een prachtige toevoeging aan elke tuin. Deze tomaat produceert vruchten met een schitterende barnsteengroene kleur en donkere citroenkleurige strepen. Afhankelijk van de omstandigheden kunnen de vruchten variëren tussen de 60 en 120 gram. Wat deze tomaat echt bijzonder maakt, is de smaak. Het vruchtvlees is heerlijk fris en krokant, met een perfecte balans tussen zoet en zuur. Of je nu ervoor kiest om deze tomaten in de kas aan draad te telen voor de beste resultaten, of buiten op een warme en beschutte plaats, in ons klimaat kan deze tomaat uitstekend gedijen. De Sluis Garden TomaatZebra Improved is niet zomaar een tomaat, het is een ware eyecatcher. Deze prachtige tomaten horen thuis op de fruitschaal, waar ze niet alleen een lust voor het oog zijn, maar ook voor de smaakpapillen. Het is belangrijk om te weten dat deze tomaten niet in de koelkast bewaard moeten worden, maar op een koele plek in de keuken. Met zijn unieke uiterlijk en heerlijke smaak is de Sluis Garden TomaatZebra Improved een must-have voor elke tuinliefhebber.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden TomaatZebra Improved

De Sluis Garden TomaatZebra Improved kan je zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden TomaatZebra Improved bloeit . 

De Sluis Garden TomaatZebra Improved is Tomaat. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden TomaatZebra Improved kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden TomaatZebra Improved groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden TomaatZebra Improved vind je 45 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.