Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Van Hemert Co Physalis alkekengi franchetii

Van Hemert Co Physalis alkekengi franchetii

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Van Hemert Co Physalis alkekengi franchetii groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Van Hemert Co Physalis alkekengi franchetii

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Van Hemert Co Physalis alkekengi franchetii

Van Hemert & Co Physalis alkekengi franchetii is een prachtige toevoeging aan uw huis of tuin. Deze plant, ook wel bekend als de lampionplant, zorgt voor een spectaculaire kleurrijke show met zijn feloranje lampionachtige vruchten. De plant is afkomstig uit onze uitgebreide collectie Planten & Bollen en is een absolute must-have voor iedere plantenliefhebber. De Van Hemert & Co Physalis alkekengi franchetii wordt geleverd in een set van 2 stuks, zodat u meteen kunt genieten van een weelderige en levendige uitstraling in uw buitenruimte. Deze plant gedijt goed in zowel de volle grond als in potten en is gemakkelijk te onderhouden. Plaats de plant op een zonnige plek en geef regelmatig water om de groei en bloei te bevorderen. Bestel vandaag nog uw set Van Hemert & Co Physalis alkekengi franchetii en voeg een vleugje kleur en speelsheid toe aan uw omgeving. Of u nu een ervaren tuinier bent of net begint met uw groene avontuur, deze plant zal zeker een blikvanger zijn. Mis deze kans niet en bestel nu, zodat u binnenkort kunt genieten van de prachtige vruchten en het unieke karakter van deze bijzondere plant.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Van Hemert Co Physalis alkekengi franchetii

De Van Hemert Co Physalis alkekengi franchetii kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Van Hemert Co Physalis alkekengi franchetii bloeit . 

De Van Hemert Co Physalis alkekengi franchetii is . Heerlijk om mee te koken.

De Van Hemert Co Physalis alkekengi franchetii kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Van Hemert Co Physalis alkekengi franchetii groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Van Hemert Co Physalis alkekengi franchetii vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.