Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Van Hemert IJsbergsla Saladin

Van Hemert IJsbergsla Saladin

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Van Hemert IJsbergsla Saladin groeit Voorjaar - zomer. Deze Sla wordt maximaal 30 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Van Hemert IJsbergsla Saladin

Aantal in verpakking500 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Van Hemert IJsbergsla Saladin

Van Hemert IJsbergsla Saladin is een verfrissende toevoeging aan je moestuin. Deze veelzijdige slasoort is niet alleen gemakkelijk te telen, maar ook geschikt voor alle soorten teelten. Met zijn unieke eigenschappen zorgt Saladin voor middelgrote tot grote kroppen ijsbergsla die je zullen verbazen. Deze speciale variant van ijsbergsla is perfect voor zowel beginnende als ervaren tuinders. Met zijn sterke groeikracht en robuuste bladeren gedijt Saladin in verschillende klimaten en bodemsoorten. Of je nu een tuin, kas of balkon hebt, deze slasoort past zich moeiteloos aan en gedijt in elke omgeving. Wat Van Hemert IJsbergsla Saladin echt onderscheidt, is de knapperige textuur en verfrissende smaak. De kroppen zijn stevig en vol sappigheid, waardoor ze perfect zijn voor salades, sandwiches of als bijgerecht bij je favoriete gerechten. Bovendien zit deze ijsbergsla boordevol voedingsstoffen, waardoor het een gezonde keuze is voor het hele gezin. Kies voor kwaliteit en gemak in je tuin met Van Hemert IJsbergsla Saladin. Deze slasoort zal je niet alleen verrassen met zijn eenvoudige teelt, maar ook met zijn indrukwekkende oogst. Voeg een vleugje frisheid toe aan je maaltijden en geniet van de heerlijke smaak van deze ijsbergsla.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Van Hemert IJsbergsla Saladin

De Van Hemert IJsbergsla Saladin kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Van Hemert IJsbergsla Saladin bloeit Zomer. 

De Van Hemert IJsbergsla Saladin is Sla. Heerlijk om mee te koken.

De Van Hemert IJsbergsla Saladin kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Van Hemert IJsbergsla Saladin groeit maximaal tot 30 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Van Hemert IJsbergsla Saladin vind je 500 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.