Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Tomaat Moneymaker

Sluis Garden Tomaat Moneymaker

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Tomaat Moneymaker groeit Voorjaar - zomer. Deze Tomaten wordt maximaal 180 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Tomaat Moneymaker

Aantal in verpakking75 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Tomaat Moneymaker

De Sluis Garden Tomaat Moneymaker is een betrouwbaar en klassiek ras dat zowel onder glas als in de volle grond kan worden geteeld. Deze tomaat is redelijk bestand tegen verschillende tomatenziekten, waardoor je een gezonde oogst kunt verwachten. De Moneymaker produceert prachtige ronde tomaten met een gemiddeld gewicht van ongeveer 90 gram. Voor het zaaien van de Sluis Garden Tomaat Moneymaker is het aan te raden om te beginnen in een zaaibakje. Zodra de zaailingen hanteerbaar zijn, kunnen ze worden verspeend in (pers)potten. Vervolgens kunnen de planten worden uitgeplant in een kas of buiten op een warme en beschutte plaats. Om een optimale groei te bevorderen, is het belangrijk om na ongeveer 4 vruchttrossen de top uit de plant te knijpen. Ook dienen de uitlopers in de oksels van de bladeren altijd te worden verwijderd. Om de Sluis Garden Tomaat Moneymaker te voorzien van de benodigde voedingsstoffen, is het aan te raden om deze na verloop van tijd bij te mesten met tomatenvoeding. Met deze zorg en aandacht zul je kunnen genieten van een overvloedige oogst van heerlijke tomaten. De Sluis Garden Tomaat Moneymaker is een uitstekende keuze voor tuiniers die op zoek zijn naar een betrouwbaar ras met een goede weerstand tegen ziekten en een mooie opbrengst van smaakvolle tomaten.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Tomaat Moneymaker

De Sluis Garden Tomaat Moneymaker kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Tomaat Moneymaker bloeit Zomer. 

De Sluis Garden Tomaat Moneymaker is Tomaten. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Tomaat Moneymaker kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Tomaat Moneymaker groeit maximaal tot 180 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Tomaat Moneymaker vind je 75 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.