Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Organic Sprouting Taug

Buzzy® Organic Sprouting Taug

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Organic Sprouting Taug groeit 5 dagen. Deze Taugé wordt maximaal 5 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Organic Sprouting Taug

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijd5 dagen na zaaien
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Buzzy® Organic Sprouting Taug

Spruitgroente kan eenvoudig met water worden opgekweekt. Met de Buzzy® Organic Sprouting Taug haal je de heerlijke smaak van verse taugé in huis. Deze spruitgroente is niet alleen lekker fris en knapperig, maar ook nog eens biologisch geteeld. Dat betekent dat je kunt genieten van een gezonde en duurzame toevoeging aan je maaltijd. De Buzzy® Organic Sprouting Taug is veelzijdig in gebruik. Deze taugé smaakt voortreffelijk in roerbakschotels, salades en zelfs in soepen. Je kunt de taugé voor gebruik even in heet water dompelen of wokken, waardoor de smaak nog intenser wordt. Bovendien is deze spruitgroente rijk aan vitamine B, waardoor het een waardevolle toevoeging is aan een gezond dieet. Met de Buzzy® Organic Sprouting Taug geniet je van de heerlijke smaak en de vele mogelijkheden van taugé. Of je nu een culinaire chef bent die graag experimenteert met nieuwe smaken, of gewoon op zoek bent naar een gezonde toevoeging aan je maaltijd, deze spruitgroente biedt het allemaal. Haal de Buzzy® Organic Sprouting Taug in huis en ontdek de eindeloze culinaire mogelijkheden die deze biologische spruitgroente te bieden heeft.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Organic Sprouting Taug

De Buzzy® Organic Sprouting Taug kan je 5 dagen zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Buzzy® Organic Sprouting Taug bloeit 5 dagen na zaaien. 

De Buzzy® Organic Sprouting Taug is Taugé. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Organic Sprouting Taug kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Organic Sprouting Taug groeit maximaal tot 5 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Organic Sprouting Taug vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.