Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hortitops Zaden Selderij

Hortitops Zaden Selderij

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Zaden Selderij groeit . Deze Selderij wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Zaden Selderij

Aantal in verpakking
StandplaatsHalf-schaduw
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Hortitops Zaden Selderij

Hortitops Zaden Selderij biedt u de mogelijkheid om uw eigen verse selderij te kweken, rechtstreeks in uw eigen tuin. Deze zaden zijn speciaal geselecteerd voor een optimale groei en smaak. Begin in half maart met het zaaien van deze heerlijke groente op een zaaibed onder glas. Hierdoor creëert u de ideale omstandigheden voor de zaden om te ontkiemen en uit te groeien tot sterke en gezonde planten. Eenmaal volgroeid, kunt u genieten van een overvloedige oogst van selderij. Maar dat is niet alles - Hortitops Zaden Selderij biedt u ook de mogelijkheid om de oogst te spreiden. Zaai de zaden vanaf eind maart tot augustus in de volle grond, zowel breedwerpig als in regels. Hierdoor kunt u gedurende een langere periode genieten van verse, knapperige selderij in uw gerechten. Met Hortitops Zaden Selderij heeft u de controle over uw eigen voedselproductie. U kunt erop vertrouwen dat u gezonde en smakelijke selderij kunt oogsten, precies op het moment dat u er zin in heeft. Voeg deze veelzijdige groente toe aan uw salades, soepen, stoofschotels en nog veel meer. Ontdek de voldoening van het kweken van uw eigen voedsel met Hortitops Zaden Selderij.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Zaden Selderij

De Hortitops Zaden Selderij kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Hortitops Zaden Selderij bloeit . 

De Hortitops Zaden Selderij is Selderij. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Zaden Selderij kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Zaden Selderij groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Zaden Selderij vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.