Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hangtuin Duurzame Heerlijke Aardbeien kweeksetin Kadoverpakking

Hangtuin Duurzame Heerlijke Aardbeien kweeksetin Kadoverpakking

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hangtuin Duurzame Heerlijke Aardbeien kweeksetin Kadoverpakking groeit voorjaar en zomer. Deze Broccoli wordt maximaal 30 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hangtuin Duurzame Heerlijke Aardbeien kweeksetin Kadoverpakking

Aantal in verpakking3 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
Bloeitijdaugustus tot september
BloeiperiodeZomer, Voorjaar

 

Omschrijving van de Hangtuin Duurzame Heerlijke Aardbeien kweeksetin Kadoverpakking

Klaar om je eigen aardbeien te kweken? Met de Hangtuin Duurzame Heerlijke Aardbeien kweekset in Kadoverpakking wordt het mogelijk! Dit geweldige pakket bevat niet één, maar drie complete hangtuinsets. Elke set bestaat uit een kweekzak, aardbeienzaden en potgrond, waardoor je direct aan de slag kunt. Deze kweekset wordt geleverd in een prachtige verzenddoos, waardoor het ook nog eens een perfect cadeau is. Maar dat is nog niet alles! Bij de kweekset zit ook een recept voor een heerlijke aardbeientaart. Zo kun je niet alleen genieten van het kweekplezier, maar ook van de heerlijke vruchten die je zelf hebt gekweekt. Elke hangtuin is speciaal ontworpen om verticaal tuinieren mogelijk te maken. Hierdoor kun je zelfs met beperkte ruimte toch volop genieten van je eigen aardbeien. En alsof dat nog niet genoeg is, bevat het pakket ook nog eens drie verschillende soorten aardbeienzaden. Zo kun je experimenteren met verschillende smaken en texturen. Kortom, met de Hangtuin Duurzame Heerlijke Aardbeien kweekset in Kadoverpakking wordt het kweken van je eigen aardbeien een waar feest!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hangtuin Duurzame Heerlijke Aardbeien kweeksetin Kadoverpakking

De Hangtuin Duurzame Heerlijke Aardbeien kweeksetin Kadoverpakking kan je voorjaar en zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer, Voorjaar.

De Hangtuin Duurzame Heerlijke Aardbeien kweeksetin Kadoverpakking bloeit augustus tot september. 

De Hangtuin Duurzame Heerlijke Aardbeien kweeksetin Kadoverpakking is Broccoli. Heerlijk om mee te koken.

De Hangtuin Duurzame Heerlijke Aardbeien kweeksetin Kadoverpakking kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hangtuin Duurzame Heerlijke Aardbeien kweeksetin Kadoverpakking groeit maximaal tot 30 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Hangtuin Duurzame Heerlijke Aardbeien kweeksetin Kadoverpakking vind je 3 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.