Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Protectate zaden: CourgetteBeauty XXL Biologisch

Protectate zaden: CourgetteBeauty XXL Biologisch

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Protectate zaden: CourgetteBeauty XXL Biologisch groeit lente - zomer. Deze Courgette wordt maximaal 60 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Protectate zaden: CourgetteBeauty XXL Biologisch

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijdgeen bloemen
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Protectate zaden: CourgetteBeauty XXL Biologisch

Met de Protectate zaden: CourgetteBeauty XXL Biologisch kunt u genieten van een overvloedige oogst van heerlijke courgettes. Dit klassieke, bossige ras staat bekend om zijn langwerpige, donkergroene en glanzende vruchten. Met deze zaden kunt u eenvoudig uw eigen courgettes kweken, zonder gedoe met lopende planten. Deze biologische zaden zijn perfect voor tuiniers die een gezonde en duurzame keuze willen maken. U kunt ze zaaien van april tot juni en binnen korte tijd zult u genieten van een weelderige courgetteplant. Of u nu een ervaren tuinier bent of net begint met tuinieren, deze zaden zijn gemakkelijk te kweken en zorgen voor een overvloedige oogst. Voeg ze toe aan uw moestuin en geniet van de smaakvolle en sappige courgettes die u zelf hebt gekweekt. Bescherm uw zaden en kies voor de Protectate zaden: CourgetteBeauty XXL Biologisch. Met deze zaden kunt u een prachtige courgetteplant laten groeien, boordevol heerlijke en glanzende vruchten. Maak een bewuste keuze voor biologische zaden en geniet van een gezonde en duurzame oogst.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Protectate zaden: CourgetteBeauty XXL Biologisch

De Protectate zaden: CourgetteBeauty XXL Biologisch kan je lente - zomer zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Protectate zaden: CourgetteBeauty XXL Biologisch bloeit geen bloemen. 

De Protectate zaden: CourgetteBeauty XXL Biologisch is Courgette. Heerlijk om mee te koken.

De Protectate zaden: CourgetteBeauty XXL Biologisch kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Protectate zaden: CourgetteBeauty XXL Biologisch groeit maximaal tot 60 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Protectate zaden: CourgetteBeauty XXL Biologisch vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.