Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Buzzy Asperge Argenteuil

Buzzy Asperge Argenteuil

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy Asperge Argenteuil groeit . Deze Asperge wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy Asperge Argenteuil

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Buzzy Asperge Argenteuil

De Buzzy Asperge Argenteuil is een traditionele witte asperge die nog steeds veel gebruikt wordt in de keuken. Deze veelzijdige asperge kan ook gebruikt worden voor de groene teelt. Voor de teelt in het eerste jaar, dien je de zaden in maart-april in volle grond op een zaaibed te zaaien. Houd een afstand van 20 cm tussen de zaden en 10 cm tussen de rijen. In de herfst kun je de asperges bedekken met oude natuurmest. Voor de teelt in het tweede jaar, zet je de planten na de winter in een 'voor' met een afstand van ongeveer 30 cm tussen de planten. Bedek ze vervolgens met 10 cm aarde. De diepte van de 'voor' moet 35 cm zijn en de breedte 40 cm. Bedek de asperges met stalmest voor de winter. Voor de teelt in het derde jaar, verhoog je de aspergebedden tot 35 cm hoge 'ruggen' zodra de planten beginnen uit te lopen. De eerste oogst is mogelijk in mei-juni. De aspergebedden kunnen wel 8-10 jaar behouden blijven. De Buzzy Asperge Argenteuil is een geweldige toevoeging aan elke moestuin. Met zijn traditionele smaak en veelzijdigheid in de keuken, kun je genieten van heerlijke gerechten met deze asperges. Het kweken van deze asperge is een meerjarig proces, maar de beloning is het zeker waard. Deze aspergezaadjes zijn van hoge.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy Asperge Argenteuil

De Buzzy Asperge Argenteuil kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Buzzy Asperge Argenteuil bloeit . 

De Buzzy Asperge Argenteuil is Asperge. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy Asperge Argenteuil kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy Asperge Argenteuil groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy Asperge Argenteuil vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.