Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Into the Cycle Taugé kiemzaden biologischZak NL-BIO-01

Into the Cycle Taugé kiemzaden biologischZak NL-BIO-01

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Into the Cycle Taugé kiemzaden biologischZak NL-BIO-01 groeit 7 - 14 dagen. Deze Taugé wordt maximaal 10 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Into the Cycle Taugé kiemzaden biologischZak NL-BIO-01

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsSchaduw
BloeitijdNiet van toepassing
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Into the Cycle Taugé kiemzaden biologischZak NL-BIO-01

De Into the Cycle Taugé kiemzaden biologisch Zak NL-BIO-01 zijn de perfecte keuze voor iedereen die graag zijn eigen verse taugé wil kweken. Met deze biologische zaden kunt u eenvoudig en gemakkelijk uw eigen spruitgroente laten groeien, zodat u altijd kunt genieten van de heerlijke smaak en voedingswaarde van verse taugé. Om de taugé te kweken, heeft u slechts een glazen pot of een weckpot nodig, die u afdekt met gaas. Dit zorgt ervoor dat de zaden kunnen ademen en tegelijkertijd beschermd blijven tegen ongewenste indringers. Het enige wat u hoeft te doen, is de taugé zaden dagelijks spoelen met vers water. Dit zorgt ervoor dat ze goed gehydrateerd blijven en optimaal kunnen groeien. Met de Into the Cycle Taugé kiemzaden biologisch Zak NL-BIO-01 heeft u altijd verse taugé bij de hand. Deze biologische zaden zijn zorgvuldig geselecteerd en geteeld volgens de hoogste kwaliteitsnormen, waardoor u verzekerd bent van een gezond en smaakvol eindproduct. Voeg deze zaden toe aan uw collectie en geniet van de voldoening van het kweken van uw eigen verse spruitgroente.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Into the Cycle Taugé kiemzaden biologischZak NL-BIO-01

De Into the Cycle Taugé kiemzaden biologischZak NL-BIO-01 kan je 7 - 14 dagen zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Into the Cycle Taugé kiemzaden biologischZak NL-BIO-01 bloeit Niet van toepassing. 

De Into the Cycle Taugé kiemzaden biologischZak NL-BIO-01 is Taugé. Heerlijk om mee te koken.

De Into the Cycle Taugé kiemzaden biologischZak NL-BIO-01 kan je het beste zaaien op een Schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Into the Cycle Taugé kiemzaden biologischZak NL-BIO-01 groeit maximaal tot 10 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Into the Cycle Taugé kiemzaden biologischZak NL-BIO-01 vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.