Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Kerstomaat, Pottomaat Minibel

Sluis Garden Kerstomaat, Pottomaat Minibel

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Kerstomaat, Pottomaat Minibel groeit Voorjaar - zomer. Deze Tomaat wordt maximaal 50 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Kerstomaat, Pottomaat Minibel

Aantal in verpakking125 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Kerstomaat, Pottomaat Minibel

De Sluis Garden Kerstomaat is een unieke toevoeging aan elke tuin. Deze snel vertakkende pottomaat zorgt voor een overvloed aan heerlijke kleine ronde vruchten. Begin met het zaaien van de zaden in een zaaibakje en zodra ze hanteerbaar zijn, verplant ze in (pers)potten. Later kunnen ze worden overgebracht naar grotere potten, zowel in de kas als buiten op een warme beschutte plek. Om de groei van de plant te bevorderen, is het belangrijk om na ongeveer 6 zijtakken de top uit de plant te knijpen. Dit zorgt voor een betere vertakking en een grotere opbrengst. Daarnaast is het ook aan te raden om regelmatig de uitlopers in de oksels van de bladeren te verwijderen om de plant gezond te houden. Om ervoor te zorgen dat de Sluis Garden Kerstomaat optimaal groeit en bloeit, is het belangrijk om de plant regelmatig bij te mesten met tomatenvoeding. Dit zorgt voor een goede voedingsbalans en helpt bij de ontwikkeling van smaakvolle vruchten. Geniet van de heerlijke oogst van deze unieke kerstomaat en laat je verrassen door de smaak en de vele culinaire mogelijkheden die het biedt.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Kerstomaat, Pottomaat Minibel

De Sluis Garden Kerstomaat, Pottomaat Minibel kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Kerstomaat, Pottomaat Minibel bloeit Zomer. 

De Sluis Garden Kerstomaat, Pottomaat Minibel is Tomaat. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Kerstomaat, Pottomaat Minibel kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Kerstomaat, Pottomaat Minibel groeit maximaal tot 50 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Kerstomaat, Pottomaat Minibel vind je 125 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.