Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Kruiden zaden Kruiptijm

Kruiden zaden Kruiptijm

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Kruiden zaden Kruiptijm groeit voorjaar - zomer. Deze wordt maximaal 10 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Kruiden zaden Kruiptijm

Aantal in verpakking2500 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdjuni - augustus
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Kruiden zaden Kruiptijm

Kruiden zaden Kruiptijm is een fantastische toevoeging aan uw tuin. Deze meerjarige groenblijvende vaste plant zal uw buitenruimte opfleuren met zijn aantrekkelijke paarse bloemetjes en heerlijke geur. Maar dat is niet alles, Kruiptijm is ook zeer veelzijdig in gebruik. Dit plantje blijft laag bij de grond en is zo taai dat er zelfs overheen gelopen kan worden. Het groeit misschien niet snel, maar het verspreidt zich wel en vormt dichte kussens. Hierdoor is het perfect voor het bedekken van grotere oppervlakken. Wel is het belangrijk om de juiste omstandigheden te creëren voor deze plant. Raadpleeg hiervoor de zaaihandleiding voor handige tips. Niet alleen is Kruiptijm een lust voor het oog, maar het kan ook uw gerechten naar een hoger niveau tillen. De blaadjes van deze tijm zijn heerlijk in sauzen, stoofschotels, roerbakgerechten, pasta's, soepen, marinades, salades, aardappelgerechten, gerechten met ei (zoals omelet) en kruidenboter. Daarnaast vormt Kruiptijm een perfecte combinatie met lamsvlees, rundvlees en kaas. Laat uw culinaire creativiteit de vrije loop met deze smaakvolle kruiden zaden.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Kruiden zaden Kruiptijm

De Kruiden zaden Kruiptijm kan je voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Kruiden zaden Kruiptijm bloeit juni - augustus. 

De Kruiden zaden Kruiptijm is . Heerlijk om mee te koken.

De Kruiden zaden Kruiptijm kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Kruiden zaden Kruiptijm groeit maximaal tot 10 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Kruiden zaden Kruiptijm vind je 2500 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.