Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Buzzy Zadentekool Express

Buzzy Zadentekool Express

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy Zadentekool Express groeit februari - maart. Deze Kool wordt maximaal 50 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy Zadentekool Express

Aantal in verpakking500 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdjuli - september
BloeiperiodeVoorjaar

 

Omschrijving van de Buzzy Zadentekool Express

Beschrijving van het product: De Buzzy Zadentekool Express is de ideale keuze voor liefhebbers van verse, knapperige groenten. Met deze zaadkit kunt u eenvoudig uw eigen heerlijke koolplanten kweken, rechtstreeks in uw eigen achtertuin of balkon. Begin uw kweekavontuur in februari-half maart door de zaden onder glas te zaaien. Zodra de zaailingen groot genoeg zijn, kunt u ze verplanten naar individuele potten of in de volle grond. In maart-april kunnen de zaailingen buiten worden geplaatst, waar ze kunnen gedijen en groeien in het natuurlijke zonlicht. Als u liever direct buiten zaait, kunt u dit doen vanaf april-mei. Zaai de zaden in de grond, en zodra de zaailingen groot genoeg zijn, kunt u ze uitplanten op de gewenste locatie. Met deze flexibele optie kunt u de groei van uw koolplanten aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur en de omstandigheden in uw tuin. Met de Buzzy Zadentekool Express kunt u genieten van de voldoening van het zelf kweken van uw eigen verse kool. Geniet van de heerlijke smaak en voedingswaarde van deze gezonde groente, terwijl u tegelijkertijd een groene thumb ontwikkelt. Voeg wat groen toe aan uw tuin en begin vandaag nog met het kweken van uw eigen kool met deze handige zaadkit.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy Zadentekool Express

De Buzzy Zadentekool Express kan je februari - maart zaaien. De bloeiperiode is Voorjaar.

De Buzzy Zadentekool Express bloeit juli - september. 

De Buzzy Zadentekool Express is Kool. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy Zadentekool Express kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy Zadentekool Express groeit maximaal tot 50 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy Zadentekool Express vind je 500 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.