Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Click Grow refill zadenmix Asian Cuisine

Click Grow refill zadenmix Asian Cuisine

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Click Grow refill zadenmix Asian Cuisine groeit altijd. Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Click Grow refill zadenmix Asian Cuisine

Aantal in verpakking9 stuk(s)
Standplaats
Bloeitijdniet
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Click Grow refill zadenmix Asian Cuisine

De Click Grow refill zadenmix Asian Cuisine is een must-have voor liefhebbers van verse Aziatische gerechten. Deze mix van zaadjes is speciaal samengesteld om te groeien in de Click & Grow smart garden, waardoor het kweken van je eigen Aziatische ingrediënten nog nooit zo eenvoudig is geweest. Deze zadenmix bevat een gevarieerde selectie van smaakvolle en voedzame planten. In elke refill zitten maar liefst 3 x Pak Choi plant pods, 3 x Red Kale plant pods en 3 x Mibuna plant pods. Pak Choi, ook wel bekend als Chinese kool, heeft een knapperige textuur en een subtiele zoete smaak. Red Kale, een variant van boerenkool, voegt een vleugje kleur toe aan je gerechten en zit boordevol antioxidanten. Mibuna, een Japanse bladgroente, heeft een licht pittige smaak en voegt een unieke twist toe aan je salades of roerbakgerechten. Met deze refill zadenmix hoef je niet langer naar de supermarkt te rennen om verse Aziatische groenten te kopen. Je kunt nu zelf je eigen biologische en smaakvolle ingrediënten kweken, gewoon in je eigen keuken. Voeg een vleugje Azië toe aan je gerechten en geniet van de heerlijke smaken en texturen die deze zadenmix te bieden heeft. Bestel vandaag nog je Click Grow refill zadenmix Asian Cuisine en ontdek de eindeloze mogelijkheden van verse Aziatische keuken!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Click Grow refill zadenmix Asian Cuisine

De Click Grow refill zadenmix Asian Cuisine kan je altijd zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Click Grow refill zadenmix Asian Cuisine bloeit niet. 

De Click Grow refill zadenmix Asian Cuisine is . Heerlijk om mee te koken.

De Click Grow refill zadenmix Asian Cuisine kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Click Grow refill zadenmix Asian Cuisine groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Click Grow refill zadenmix Asian Cuisine vind je 9 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.