Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy Organic Oost-Indische kers hoge gemengd BIO

Buzzy Organic Oost-Indische kers hoge gemengd BIO

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy Organic Oost-Indische kers hoge gemengd BIO groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy Organic Oost-Indische kers hoge gemengd BIO

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Buzzy Organic Oost-Indische kers hoge gemengd BIO

De Buzzy Organic Oost-Indische kers hoge gemengd BIO is de perfecte keuze voor iedereen die zijn eigen biologische tuin wil beginnen. Met deze zaden kun je zelf jouw eigen Oost-Indische kers planten en genieten van heerlijke, biologisch geteelde bloemen en bladeren. Deze zaden zijn afkomstig van biologische teelt en zijn vrij van chemicaliën en kunstmatige toevoegingen. Je kunt dus met een gerust hart kweken en genieten van je eigen biologische Oost-Indische kers. De hoge gemengde variant zorgt voor een kleurrijke mix van bloemen in verschillende tinten, waardoor je tuin een prachtige en levendige uitstraling krijgt. Kweek deze biologische Oost-Indische kers in je moestuin, bloembakken of zelfs op je balkon. Deze plant is gemakkelijk te verzorgen en groeit snel, waardoor je al snel kunt genieten van de mooie bloemen en lekker smakende bladeren. Voeg een vleugje natuur toe aan je leven en kies voor de Buzzy Organic Oost-Indische kers hoge gemengd BIO om jouw eigen biologische oase te creëren.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy Organic Oost-Indische kers hoge gemengd BIO

De Buzzy Organic Oost-Indische kers hoge gemengd BIO kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Buzzy Organic Oost-Indische kers hoge gemengd BIO bloeit . 

De Buzzy Organic Oost-Indische kers hoge gemengd BIO is . Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy Organic Oost-Indische kers hoge gemengd BIO kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy Organic Oost-Indische kers hoge gemengd BIO groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy Organic Oost-Indische kers hoge gemengd BIO vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.