Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Zuring Bloody Dock

Sluis Garden Zuring Bloody Dock

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Zuring Bloody Dock groeit Voorjaar - zomer. Deze Spinazie wordt maximaal 35 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Zuring Bloody Dock

Aantal in verpakking600 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Zuring Bloody Dock

De Sluis Garden Zuring Bloody Dock is een prachtige meerjarige plant die perfect is als saladekruid en spinazievervanger. Het blad van deze zuring is fijner dan dat van de traditionele groene zuring. Wat deze plant echt bijzonder maakt, is dat je het blad uitstekend rauw kunt eten, vergelijkbaar met een sla. Je hebt nauwelijks azijn of citroensap nodig, omdat de blaadjes van nature al een lichtzure smaak hebben. Daarnaast kun je de plant ook gebruiken in soepen, sauzen en als spinazie-alternatief. Om de zuring jong te houden, is het belangrijk om zoveel mogelijk jong blad te oogsten en de bloeistengels regelmatig te verwijderen. Deze plant kiemt al bij lage temperaturen en gedijt het beste in een omgeving met wat halfschaduw. Naast al deze culinaire voordelen, is de Sluis Garden Zuring Bloody Dock ook nog eens een prachtige sierplant. Met zijn elegante bladeren en levendige kleuren zal deze plant een echte eyecatcher zijn in je tuin. Voeg een vleugje kleur en smaak toe aan je gerechten met deze veelzijdige en mooie Sluis Garden Zuring Bloody Dock.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Zuring Bloody Dock

De Sluis Garden Zuring Bloody Dock kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Zuring Bloody Dock bloeit Zomer. 

De Sluis Garden Zuring Bloody Dock is Spinazie. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Zuring Bloody Dock kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Zuring Bloody Dock groeit maximaal tot 35 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Zuring Bloody Dock vind je 600 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.