Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Oranjebandzaden Broccoli Fiesta F1

Oranjebandzaden Broccoli Fiesta F1

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Oranjebandzaden Broccoli Fiesta F1 groeit Voorjaar - zomer. Deze Broccoli wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Oranjebandzaden Broccoli Fiesta F1

Aantal in verpakking75 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdnvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Oranjebandzaden Broccoli Fiesta F1

De Oranjebandzaden Broccoli Fiesta F1 is een speciaal ontwikkeld ras dat perfect is voor zowel professionele kwekers als hobbytuinders. Deze F1 hybride-ras is ideaal voor de zomer- en herfstteelt en heeft een prachtige donkergroene kleur. De bloemschermen van deze broccoli zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een voortreffelijke smaak. Bovendien blijft het gewas zeer compact, wat handig is voor beperkte ruimtes. Om deze heerlijke broccoli te kweken, kan er van half maart tot begin juli gezaaid worden op een zaaibed in de vollegrond. Zodra de plantjes ongeveer 5 weken oud zijn (van april tot augustus), kunnen ze naar hun definitieve groeiplek worden verplaatst. Het is het beste om de broccoli op een plek te planten waar er geen kool heeft gestaan. Het is belangrijk om de grond voldoende vochtig te houden tijdens het groeiproces. De oogst van de Oranjebandzaden Broccoli Fiesta F1 kan plaatsvinden van juni tot en met oktober. Het is aan te raden om de bloemschermpjes te snijden wanneer de knoppen nog gesloten zijn. Het is echter belangrijk om de planten te laten staan, omdat er steeds nieuwe bloemschermen groeien vanuit de bladoksels, die ook kunnen worden geoogst. Met deze prachtige broccoli in uw tuin kunt u genieten van de smaakvolle en gezonde oogst gedurende het hele groeiseizoen.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Oranjebandzaden Broccoli Fiesta F1

De Oranjebandzaden Broccoli Fiesta F1 kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Oranjebandzaden Broccoli Fiesta F1 bloeit nvt. 

De Oranjebandzaden Broccoli Fiesta F1 is Broccoli. Heerlijk om mee te koken.

De Oranjebandzaden Broccoli Fiesta F1 kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Oranjebandzaden Broccoli Fiesta F1 groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Oranjebandzaden Broccoli Fiesta F1 vind je 75 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.