Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Tomaten zaden Vleestomaat Ananas

Tomaten zaden Vleestomaat Ananas

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Tomaten zaden Vleestomaat Ananas groeit voorjaar - zomer. Deze Tomaat wordt maximaal 250 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Tomaten zaden Vleestomaat Ananas

Aantal in verpakking100 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdzomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Tomaten zaden Vleestomaat Ananas

Tomaten zaden Vleestomaat Ananas zijn een must-have voor liefhebbers van smaakvolle tomaten. Deze specifieke variant, genaamd Vleestomaat Ananas, biedt een unieke en verrukkelijke smaakervaring. Met zijn rijke, volle en zoete smaak zal deze tomaat je smaakpapillen zeker verwennen. Wat deze tomaat nog specialer maakt, is de gelijkenis met een ananas. De naam Ananas is waarschijnlijk gekozen vanwege het uiterlijk van de tomaat, met zijn prachtige kleur en geribbelde textuur. Naarmate de tomaten rijpen, verandert hun kleur van lichtgroen met ribbels naar geel met oranje strepen. Het vruchtvlees van deze tomaat vertoont ook deze prachtige oranje strepen, waardoor elke hap een visueel feestje wordt. Deze tomaten hebben een gemiddeld gewicht van 350-400 gram per stuk, maar het is ook mogelijk om veel grotere en zwaardere exemplaren te vinden. Met Tomaten zaden Vleestomaat Ananas kun je je eigen smaakvolle en prachtige tomaten kweken. Voeg een vleugje exotisme toe aan je tuin en geniet van deze heerlijke Ananas-tomaten met elke hap die je neemt.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Tomaten zaden Vleestomaat Ananas

De Tomaten zaden Vleestomaat Ananas kan je voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Tomaten zaden Vleestomaat Ananas bloeit zomer. 

De Tomaten zaden Vleestomaat Ananas is Tomaat. Heerlijk om mee te koken.

De Tomaten zaden Vleestomaat Ananas kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Tomaten zaden Vleestomaat Ananas groeit maximaal tot 250 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Tomaten zaden Vleestomaat Ananas vind je 100 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.