Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Komkommer Sonja BIO zaden

Sluis Garden Komkommer Sonja BIO zaden

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Komkommer Sonja BIO zaden groeit . Deze Komkommer wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Komkommer Sonja BIO zaden

Aantal in verpakking20 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdVanaf maart onder glas, vanaf half mei buiten uitplanten
BloeiperiodeVoorjaar

 

Omschrijving van de Sluis Garden Komkommer Sonja BIO zaden

De Sluis Garden Komkommer Sonja BIO zaden zijn biologisch geteelde zaden die zorgen voor een overvloedige oogst van heerlijke komkommers. Deze zaden produceren vruchten van 25-30 cm lang, die een verfijnde smaak hebben en perfect zijn voor gebruik in diverse gerechten. Deze komkommerzaden gedijen het beste wanneer ze worden gekweekt aan draad onder glas of in de vollegrond. Het wordt aanbevolen om ze pas na half mei buiten te planten op een zonnige en goedbemeste plek die ook beschutting biedt tegen wind. Om ervoor te zorgen dat de plant een langere oogstperiode heeft en om te voorkomen dat er te veel vruchten aan één rank groeien, is het belangrijk om de top uit de rank te knijpen zodra er 2 tot 3 vruchten zijn gezet. Dit zorgt ervoor dat de plant een goede balans behoudt en een constante toevoer van sappige komkommers kan blijven produceren. Met de Sluis Garden Komkommer Sonja BIO zaden kunt u genieten van de smaakvolle en gezonde komkommers die u zelf hebt gekweekt. Voeg ze toe aan salades, sandwiches of maak er verfrissende drankjes van. Haal het beste uit uw tuin met deze biologische komkommerzaden!

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Komkommer Sonja BIO zaden

De Sluis Garden Komkommer Sonja BIO zaden kan je zaaien. De bloeiperiode is Voorjaar.

De Sluis Garden Komkommer Sonja BIO zaden bloeit Vanaf maart onder glas, vanaf half mei buiten uitplanten. 

De Sluis Garden Komkommer Sonja BIO zaden is Komkommer. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Komkommer Sonja BIO zaden kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Komkommer Sonja BIO zaden groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Komkommer Sonja BIO zaden vind je 20 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.