Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Keukentuintje biologische kweekset tomaten ‘Cerise

Keukentuintje biologische kweekset tomaten 'Cerise

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Keukentuintje biologische kweekset tomaten 'Cerise groeit Mei t/m september. Deze Tomaten wordt maximaal 30 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Keukentuintje biologische kweekset tomaten 'Cerise

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
BloeitijdMei t/m september
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Keukentuintje biologische kweekset tomaten 'Cerise

Met het Keukentuintje biologische kweekset tomaten 'Cerise' haal je de nieuwste trend in huis en geniet je van het plezier van het kweken van je eigen groenten, zelfs als je geen grote tuin hebt. Dit compacte en handige kweeksetje is perfect voor op je balkon, terras of zelfs in je keuken. Nu kun je gemakkelijk je eigen verse, sappige tomaten oogsten en genieten van de heerlijke smaak van biologisch geteelde groenten. Deze mini moestuintjes zijn niet alleen trendy, maar ook super leuk en educatief voor zowel kinderen als volwassenen. Met de Keukentuintje biologische kweekset tomaten 'Cerise' leer je stap voor stap hoe je tomaten kunt kweken. Het kweeksetje bevat alles wat je nodig hebt, inclusief biologische tomatenzaadjes, potgrond en een handige kweekgids. Volg gewoon de eenvoudige instructies en binnen de kortste keren zie je de eerste groene scheuten verschijnen. Met deze biologische kweekset heb je niet alleen een leuke hobby, maar draag je ook bij aan een duurzame levensstijl. Je kunt er zeker van zijn dat de tomaten die je kweekt vrij zijn van chemicaliën en pesticiden. Bovendien kun je genieten van de voldoening van het eten van je eigen verse en smaakvolle tomaten, die je met liefde hebt gekweekt. Bestel nu het Keukentuintje biologische kweekset tomaten 'Cerise' en haal de natuur in huis.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Keukentuintje biologische kweekset tomaten 'Cerise

De Keukentuintje biologische kweekset tomaten 'Cerise kan je Mei t/m september zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Keukentuintje biologische kweekset tomaten 'Cerise bloeit Mei t/m september. 

De Keukentuintje biologische kweekset tomaten 'Cerise is Tomaten. Heerlijk om mee te koken.

De Keukentuintje biologische kweekset tomaten 'Cerise kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Keukentuintje biologische kweekset tomaten 'Cerise groeit maximaal tot 30 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Keukentuintje biologische kweekset tomaten 'Cerise vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.