Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Spruitkool Igor F1 Biologisch

Sluis Garden Spruitkool Igor F1 Biologisch

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Spruitkool Igor F1 Biologisch groeit Voorjaar - zomer. Deze Kool wordt maximaal 75 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Spruitkool Igor F1 Biologisch

Aantal in verpakking30 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Spruitkool Igor F1 Biologisch

Igor F1 is een hoogwaardige hybride tuinderssoort, ideaal voor degenen die streven naar biologisch tuinieren. Deze spruitkoolvariëteit is van uitstekende kwaliteit en kan worden geoogst van november tot half januari. Met zijn hoge opbrengst van donkergroene, gladde spruitjes, kunnen ze allemaal in dezelfde gelijkmatige kwaliteit worden geoogst, van onder tot boven. De plant van Igor F1 groeit krachtig en heeft een gezond gewas. Bovendien is hij zeer goed bestand tegen vorst, waardoor hij een betrouwbare keuze is voor alle weersomstandigheden. Deze spruitkoolvariëteit gedijt goed op alle soorten bodems, hoewel het de voorkeur heeft om niet te zwaar bemest te worden. Een teveel aan stikstofbemesting kan namelijk losse spruitjes veroorzaken. Het zaaien van Igor F1 kan zowel onder glas als in de volle grond op een zaaibed gebeuren, waarna de plantjes later worden uitgeplant. Het is belangrijk om de grond vochtig te houden voor een optimale groei. Om de jonge plantjes te beschermen tegen koolvliegen, raden we aan om anti-insectengaas te gebruiken. Met Sluis Garden Spruitkool Igor F1 Biologisch haal je een veelzijdige en betrouwbare spruitkoolvariëteit in huis, perfect voor de biologische tuinier met oog voor kwaliteit en smaak.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Spruitkool Igor F1 Biologisch

De Sluis Garden Spruitkool Igor F1 Biologisch kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Spruitkool Igor F1 Biologisch bloeit Zomer. 

De Sluis Garden Spruitkool Igor F1 Biologisch is Kool. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Spruitkool Igor F1 Biologisch kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Spruitkool Igor F1 Biologisch groeit maximaal tot 75 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Spruitkool Igor F1 Biologisch vind je 30 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.