Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Tuin de Bruijn® zaden Tomaat Pottomaat Minibel Zeer hoge opbrengst Eenvoudige teelt

Tuin de Bruijn® zaden Tomaat Pottomaat Minibel Zeer hoge opbrengst Eenvoudige teelt

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Tuin de Bruijn® zaden Tomaat Pottomaat Minibel Zeer hoge opbrengst Eenvoudige teelt groeit . Deze Tomaat wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Tuin de Bruijn® zaden Tomaat Pottomaat Minibel Zeer hoge opbrengst Eenvoudige teelt

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Tuin de Bruijn® zaden Tomaat Pottomaat Minibel Zeer hoge opbrengst Eenvoudige teelt

De Tuin de Bruijn® zaden Tomaat Pottomaat Minibel is een fantastische toevoeging aan jouw tuin. Deze struikvormige tomatenplant groeit tot een hoogte van maximaal 30 à 40 cm en is perfect geschikt voor de teelt in een pot. Met zijn zoete en sappige zelf toppende kerstomaatjes zal deze plant zeker jouw smaakpapillen verwennen. De rode vruchtjes van de Tomaat Pottomaat Minibel zijn nauwelijks 2 cm groot en hangen in trosjes van 8 à 10 stuks. Dit maakt ze ideaal voor het serveren als aperitief of het toevoegen aan heerlijke slaatjes. Bovendien kun je deze tomaten het hele jaar door zaaien, waardoor je altijd kunt genieten van verse, zelfgekweekte tomaten. Om de Tomaat Pottomaat Minibel te laten groeien, kun je ervoor kiezen om ze te zaaien op een zaaibed of in potjes voor een snelle ontwikkeling. Later kun je ze dan uitplanten in de volle grond of in een pot. Met zijn zeer hoge opbrengst en eenvoudige teelt is deze tomatenplant perfect voor zowel beginnende als ervaren tuiniers. Haal de Tuin de Bruijn® zaden Tomaat Pottomaat Minibel in huis en geniet van de heerlijke smaak van verse tomaten uit eigen tuin.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Tuin de Bruijn® zaden Tomaat Pottomaat Minibel Zeer hoge opbrengst Eenvoudige teelt

De Tuin de Bruijn® zaden Tomaat Pottomaat Minibel Zeer hoge opbrengst Eenvoudige teelt kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Tuin de Bruijn® zaden Tomaat Pottomaat Minibel Zeer hoge opbrengst Eenvoudige teelt bloeit . 

De Tuin de Bruijn® zaden Tomaat Pottomaat Minibel Zeer hoge opbrengst Eenvoudige teelt is Tomaat. Heerlijk om mee te koken.

De Tuin de Bruijn® zaden Tomaat Pottomaat Minibel Zeer hoge opbrengst Eenvoudige teelt kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Tuin de Bruijn® zaden Tomaat Pottomaat Minibel Zeer hoge opbrengst Eenvoudige teelt groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Tuin de Bruijn® zaden Tomaat Pottomaat Minibel Zeer hoge opbrengst Eenvoudige teelt vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.