Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Bieten zaden Vier kleuren mix

Bieten zaden Vier kleuren mix

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Bieten zaden Vier kleuren mix groeit voorjaar - zomer. Deze Bieten wordt maximaal 50 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Bieten zaden Vier kleuren mix

Aantal in verpakking300 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdn.v.t.
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Bieten zaden Vier kleuren mix

De bieten zaden Vier kleuren mix is een perfecte keuze voor liefhebbers van bietjes die graag wat variatie willen toevoegen aan hun moestuin. Deze mix bevat bietjes in maar liefst vier verschillende kleuren: rood, wit, rood met witte ringen en geel met lichte ringen. Elke biet heeft zijn eigen unieke smaak en textuur, maar ze delen allemaal een heerlijke zoetheid en aardse smaak. Wat deze bietensoorten echt speciaal maakt, is het prachtige gekleurde vruchtvlees. Of je nu de rode, witte, rode met witte ringen of gele met lichte ringen variant kiest, je zult versteld staan ​​van de levendige kleuren die deze bieten te bieden hebben. En het beste van alles is dat de kleur behouden blijft, zelfs na het koken van de bieten. Zo kun je niet alleen genieten van hun heerlijke smaak, maar ook van een feest voor het oog op je bord. Deze bieten zaden kunnen in bijna elke grondsoort worden geteeld, waardoor ze zowel geschikt zijn voor ervaren tuinders als voor beginners die net hun groene vingers ontdekken. Ze gedijen het beste in de zomermaanden, dus je kunt je verheugen op een overvloedige oogst tijdens het warme seizoen. Voeg een vleugje kleur en diversiteit toe aan je moestuin met de bieten zaden Vier kleuren mix en geniet van de unieke smaak en prachtige kleuren die deze bietjes te bieden hebben.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Bieten zaden Vier kleuren mix

De Bieten zaden Vier kleuren mix kan je voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Bieten zaden Vier kleuren mix bloeit n.v.t.. 

De Bieten zaden Vier kleuren mix is Bieten. Heerlijk om mee te koken.

De Bieten zaden Vier kleuren mix kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Bieten zaden Vier kleuren mix groeit maximaal tot 50 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Bieten zaden Vier kleuren mix vind je 300 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.