Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Protectate zaden: Potimarron Pompoen Biologisch

Protectate zaden: Potimarron Pompoen Biologisch

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Protectate zaden: Potimarron Pompoen Biologisch groeit van april tot oktober. Deze Pompoen wordt maximaal 50 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Protectate zaden: Potimarron Pompoen Biologisch

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdgeen bloemen, enkel gele vruchtbloemen
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Protectate zaden: Potimarron Pompoen Biologisch

De Protectate zaden: Potimarron Pompoen Biologisch zijn een must-have voor elke liefhebber van pompoenen. Deze uitstekende pompoen heeft een unieke vorm, die lijkt op een elegante waterdruppel. De schil van de pompoen is prachtig effen en straalt in een levendige feloranje kleur. Het vruchtvlees van de Potimarron Pompoen is donkergeel, zoet en melig, en heeft een verrukkelijke kastanjesmaak die je smaakpapillen zal verwennen. Deze biologische pompoen is niet alleen heerlijk, maar ook nog eens zeer productief. Als een kruipplant kan hij namelijk 4 tot 5 grote vruchten dragen. Stel je voor dat je je eigen oogst van deze prachtige pompoenen kunt hebben, rechtstreeks uit je eigen tuin! Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint met tuinieren, deze Protectate zaden zullen je zeker niet teleurstellen. Voeg een vleugje herfst toe aan je tuin en geniet van de heerlijke smaak van deze Potimarron Pompoen Biologisch.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Protectate zaden: Potimarron Pompoen Biologisch

De Protectate zaden: Potimarron Pompoen Biologisch kan je van april tot oktober zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Protectate zaden: Potimarron Pompoen Biologisch bloeit geen bloemen, enkel gele vruchtbloemen. 

De Protectate zaden: Potimarron Pompoen Biologisch is Pompoen. Heerlijk om mee te koken.

De Protectate zaden: Potimarron Pompoen Biologisch kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Protectate zaden: Potimarron Pompoen Biologisch groeit maximaal tot 50 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Protectate zaden: Potimarron Pompoen Biologisch vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.