Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Lavas, Maggiplant

Lavas, Maggiplant

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Lavas, Maggiplant groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Lavas, Maggiplant

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Lavas, Maggiplant

De Lavas, ook wel bekend als Maggiplant, is een verrukkelijk kruid dat je tuin zal verfraaien en je culinaire avonturen zal verrijken. Met zijn kenmerkende geur en smaak is dit kruid een onmisbare toevoeging aan je kruidentuin. De beste tijd om de Lavas te zaaien is tussen maart en april in een zaaibakje, of van april tot juni direct in de volle grond. Je kunt ervoor kiezen om de zaden eerst binnen te zaaien en later te verplanten, of ze direct buiten in een zaaibed te zaaien. Eén keer verspenen is nodig om de zaailingen meer ruimte te geven, waarna je ze kunt uitplanten in je tuin of in potten op je balkon. Met zijn frisse, selderij-achtige smaak is de Lavas perfect om je soepen, sauzen en stoofschotels op smaak te brengen. Daarnaast heeft dit kruid ook medicinale eigenschappen en wordt het al eeuwenlang gebruikt voor zijn geneeskrachtige werking. Het stimuleert de spijsvertering en werkt kalmerend op het zenuwstelsel. Wacht niet langer en voeg deze veelzijdige Lavas toe aan je tuin. Geniet van de heerlijke geur en smaak, en profiteer van de vele culinaire en gezondheidsvoordelen die dit kruid te bieden heeft.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Lavas, Maggiplant

De Lavas, Maggiplant kan je zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Lavas, Maggiplant bloeit . 

De Lavas, Maggiplant is . Heerlijk om mee te koken.

De Lavas, Maggiplant kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Lavas, Maggiplant groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Lavas, Maggiplant vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.