Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Stokspekbonen Neckarkoningin

Stokspekbonen Neckarkoningin

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Stokspekbonen Neckarkoningin groeit . Deze Bonen wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Stokspekbonen Neckarkoningin

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Stokspekbonen Neckarkoningin

Stokspekbonen – Neckarkoningin is een perfecte keuze voor liefhebbers van bonen. Deze bonen kunnen worden gezaaid vanaf half mei tot juli, rechtstreeks in de volle grond. Om het kweken gemakkelijker te maken, raden we aan (tonkin) stokken te plaatsen. Op elke stok kunnen 3-4 bonen worden gelegd, ongeveer 3 cm diep. Wat deze bonen zo speciaal maakt, is hun indrukwekkende grootte. Met hun zeer lange, vlezige en dikke structuur zijn ze ideaal om te gebruiken als snijboon, maar ook als slaboon. De rondheid van de bonen voegt een mooie esthetische touch toe aan elke maaltijd. Met slechts 100 gram zaad kunt u een hele rij van ongeveer 35 meter beplanten. Dit betekent dat u een overvloed aan bonen kunt oogsten, waardoor u kunt genieten van verse, zelfgekweekte bonen gedurende het hele seizoen. Dus, als u op zoek bent naar een veelzijdige en productieve boon, dan is Stokspekbonen – Neckarkoningin de perfecte keuze voor uw moestuin.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Stokspekbonen Neckarkoningin

De Stokspekbonen Neckarkoningin kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Stokspekbonen Neckarkoningin bloeit . 

De Stokspekbonen Neckarkoningin is Bonen. Heerlijk om mee te koken.

De Stokspekbonen Neckarkoningin kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Stokspekbonen Neckarkoningin groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Stokspekbonen Neckarkoningin vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.