Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Tomaat Bonset F1

Sluis Garden Tomaat Bonset F1

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Tomaat Bonset F1 groeit Voorjaar - zomer. Deze Tomaten wordt maximaal 200 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Tomaat Bonset F1

Aantal in verpakking25 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Tomaat Bonset F1

De Sluis Garden Tomaat Bonset F1 is een fantastische keuze voor zowel tuiniers met een kas als voor vollegrondstuiniers. Deze tomaat is betrouwbaar en sterk, en groeit zeer snel. Bovendien produceert hij prachtige ronde tomaten van ongeveer 95 gram. Een ware smaaksensatie! Wat deze tomaat echt bijzonder maakt, is dat hij bestand is tegen verschillende tomatenziekten. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over de gezondheid van je planten. Je kunt de Sluis Garden Tomaat Bonset F1 zaaien in een zaaibakje en zodra de plantjes hanteerbaar zijn, kun je ze verplanten in (pers)potten. Vervolgens kun je ze in de kas of buiten op een warme, beschutte plaats uitplanten. Om ervoor te zorgen dat je een goede oogst krijgt, is het belangrijk om na ongeveer 4 vruchttrossen de top uit de plant te knijpen. Hierdoor stimuleer je de groei van nieuwe vruchten. Ook is het belangrijk om de zijtakken in de oksels van de bladeren altijd te verwijderen. Na verloop van tijd kun je de tomatenplant wat bijmesten met tomatenvoeding om ervoor te zorgen dat hij alle voedingsstoffen krijgt die hij nodig heeft. Met de Sluis Garden Tomaat Bonset F1 haal je een betrouwbare, sterke en vroege tomatenplant in huis. Geniet van de heerlijke smaak en de prachtige tomaten die deze plant produceert.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Tomaat Bonset F1

De Sluis Garden Tomaat Bonset F1 kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Tomaat Bonset F1 bloeit Zomer. 

De Sluis Garden Tomaat Bonset F1 is Tomaten. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Tomaat Bonset F1 kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Tomaat Bonset F1 groeit maximaal tot 200 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Tomaat Bonset F1 vind je 25 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.