Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Asperge zaden Precoce de Argentuil

Asperge zaden Precoce de Argentuil

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Asperge zaden Precoce de Argentuil groeit voorjaar - zomer. Deze Asperge wordt maximaal 200 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Asperge zaden Precoce de Argentuil

Aantal in verpakking75 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
Bloeitijdzomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Asperge zaden Precoce de Argentuil

Asperge zaden Precoce de Argentuil is een bijzonder product dat oorspronkelijk uit Frankrijk komt. Deze asperge is afkomstig van een oud Frans ras dat is ontstaan uit het bekende Purple Dutch ras uit de 18e eeuw. In Frankrijk wordt deze variëteit gebleekt door ze onder de grond te laten groeien. De ongebleekte asperges hebben een lichtgroene kleur met een vleugje rozepaars en zijn dik van formaat. Ze hebben een uitstekende smaak en heerlijk malse topjes. Het zaaien van de Asperge Precoce de Argentuil kan buiten plaatsvinden tussen maart en juni. Het is een veelzijdige asperge die al in het tweede jaar volledig geoogst kan worden. Dit betekent dat je al snel kunt genieten van een overvloedige oogst van deze smaakvolle en sappige asperges. Deze zaden bieden een geweldige kans om je eigen aspergeplanten te kweken en zo te genieten van de authentieke Franse smaak en kwaliteit. Waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het zaaien van de Asperge Precoce de Argentuil en beleef een culinair avontuur in je eigen tuin.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Asperge zaden Precoce de Argentuil

De Asperge zaden Precoce de Argentuil kan je voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Asperge zaden Precoce de Argentuil bloeit zomer. 

De Asperge zaden Precoce de Argentuil is Asperge. Heerlijk om mee te koken.

De Asperge zaden Precoce de Argentuil kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Asperge zaden Precoce de Argentuil groeit maximaal tot 200 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Asperge zaden Precoce de Argentuil vind je 75 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.