Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy Pomodori Tigerella

Buzzy Pomodori Tigerella

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy Pomodori Tigerella groeit Voorjaar - zomer. Deze Tomaat wordt maximaal 200 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy Pomodori Tigerella

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Buzzy Pomodori Tigerella

De Buzzy Pomodori Tigerella is een fantastische tomaat om zelf te kweken. Met deze zaden kun je vanaf eind februari beginnen met zaaien in een zaaibakje. Plaats het bakje op een warme plek, bijvoorbeeld bij een temperatuur van 20°C. Als het weer wat beter is, kun je ervoor kiezen om de zaailingen buiten onder glas te zetten. Dit geeft ze extra bescherming en bevordert een gezonde groei. Wanneer de zaailingen groot genoeg zijn, kun je ze verplanten naar een kas of in potten. Dit biedt de perfecte omstandigheden voor de tomatenplanten om verder te groeien en te bloeien. De Buzzy Pomodori Tigerella staat bekend om zijn prachtige gestreepte vruchten, die een heerlijke zoete en sappige smaak hebben. Deze bijzondere tomatensoort zal zeker een eyecatcher zijn in je moestuin of op je terras. Met de Buzzy Pomodori Tigerella haal je niet alleen een smaakvolle tomaat in huis, maar ook een echte blikvanger. Het kweken van je eigen groenten geeft voldoening en met deze zaden heb je alles in handen om succesvol te zijn. Geniet van het proces van zaaien, verzorgen en uiteindelijk oogsten van je eigen tomaten. Voeg wat kleur en smaak toe aan je gerechten met de Buzzy Pomodori Tigerella!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy Pomodori Tigerella

De Buzzy Pomodori Tigerella kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Buzzy Pomodori Tigerella bloeit Zomer. 

De Buzzy Pomodori Tigerella is Tomaat. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy Pomodori Tigerella kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy Pomodori Tigerella groeit maximaal tot 200 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy Pomodori Tigerella vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.