Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Komkommer Tanja

Sluis Garden Komkommer Tanja

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Komkommer Tanja groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Komkommer Tanja

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Sluis Garden Komkommer Tanja

De Sluis Garden Komkommer Tanja is een prachtige donkergroene komkommer met een lengte van ongeveer 35 cm. Deze komkommer heeft een gladde textuur en is volledig vrij van bitterheid. Het is een zeer resistent en productief ras dat erg geliefd is vanwege zijn uitstekende smaak. Dit ras is geschikt voor zowel teelt in open velden als voor teelt aan draad in de vollegrond. Voor het beste resultaat adviseren wij om de zaden in potjes van ongeveer 10 cm onder glas voor te zaaien. Vervolgens kunt u de jonge zaailingen op een zonnige en goedbemeste plek in de grond planten, bij voorkeur eind mei of later. Om ervoor te zorgen dat de plant een langere oogstperiode heeft en om een overvloed aan vruchten te voorkomen, raden wij aan om de top van elke rank te knijpen zodra er 2 tot 3 vruchten aan hangen. Op deze manier kan de plant optimaal groeien en kunt u genieten van een uitstekende oogst.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Komkommer Tanja

De Sluis Garden Komkommer Tanja kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Sluis Garden Komkommer Tanja bloeit . 

De Sluis Garden Komkommer Tanja is . Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Komkommer Tanja kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Komkommer Tanja groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Komkommer Tanja vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.