Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Boon Staakboon Mechelse Tros

Boon Staakboon Mechelse Tros

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Boon Staakboon Mechelse Tros groeit oogsten: juli-oktober. Deze Bonen wordt maximaal 150 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Boon Staakboon Mechelse Tros

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdnvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Boon Staakboon Mechelse Tros

De Boon Staakboon Mechelse Tros is een ware klassieker onder de bonenvariëteiten. Deze oudere, maar nog altijd geliefde soort staat bekend om zijn heerlijke smaak en hoge productiviteit. Wat deze boon extra bijzonder maakt, is dat het een klimplant is die omhoog geleid wordt aan stokken. Dit geeft niet alleen een prachtig gezicht in de tuin, maar zorgt er ook voor dat de plant optimaal kan groeien en maximale opbrengsten kan leveren. Deze Mechelse Tros variant van de Staakboon is met recht een smaakvolle toevoeging aan elke moestuin. De bonen hebben een volle, rijke smaak en een stevige textuur. Ze zijn perfect om te gebruiken in allerlei gerechten, van salades tot stoofschotels en soepen. Bovendien zijn ze zeer productief, waardoor je een overvloedige oogst kunt verwachten. Met de Boon Staakboon Mechelse Tros haal je niet alleen een stukje traditie in huis, maar ook een veelzijdige en smaakvolle toevoeging aan je culinaire avonturen. Laat deze prachtige klimplant je tuin verfraaien terwijl je geniet van de heerlijke bonen die het produceert.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Boon Staakboon Mechelse Tros

De Boon Staakboon Mechelse Tros kan je oogsten: juli-oktober zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Boon Staakboon Mechelse Tros bloeit nvt. 

De Boon Staakboon Mechelse Tros is Bonen. Heerlijk om mee te koken.

De Boon Staakboon Mechelse Tros kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Boon Staakboon Mechelse Tros groeit maximaal tot 150 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Boon Staakboon Mechelse Tros vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.