Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy BasilicumSpice

Buzzy BasilicumSpice

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy BasilicumSpice groeit Jaarrond. Deze Wortel wordt maximaal 30 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy BasilicumSpice

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Buzzy BasilicumSpice

De Buzzy BasilicumSpice is de perfecte toevoeging aan je kruidentuin! Met deze speciale basilicumsoort heb je altijd verse en aromatische kruiden bij de hand. Zaai de zaden tussen maart en juli in een kweekbakje en na ongeveer vier weken kun je ze uitplanten in je tuin. Maar je kunt ze ook gewoon in een bloempot zaaien en vervolgens wat dunner uitdunnen. Deze Buzzy BasilicumSpice biedt niet alleen een heerlijke smaak, maar ook een prachtige aanvulling op je tuin of balkon. De plant groeit uit tot een weelderige struik met opvallende groene bladeren die een heerlijk aroma afgeven. Je kunt de basilicum gebruiken in talloze gerechten, zoals pasta's, salades en sauzen, om die extra smaak en pit toe te voegen. Met de Buzzy BasilicumSpice heb je altijd verse basilicum binnen handbereik. Geniet van de heerlijke geur en smaak van dit prachtige kruid en transformeer je gerechten tot smaakvolle meesterwerken. Zaai deze basilicumsoort nu en laat je verrassen door de rijke smaak en het weelderige uiterlijk van deze Buzzy BasilicumSpice!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy BasilicumSpice

De Buzzy BasilicumSpice kan je Jaarrond zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Buzzy BasilicumSpice bloeit Zomer. 

De Buzzy BasilicumSpice is Wortel. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy BasilicumSpice kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy BasilicumSpice groeit maximaal tot 30 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy BasilicumSpice vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.