Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Tuin de Bruijn® zaden Muismeloen Komkommer/ limoensmaak heerlijk in salades Eenvoudige teelt rijke oogst

Tuin de Bruijn® zaden Muismeloen Komkommer/ limoensmaak heerlijk in salades Eenvoudige teelt rijke oogst

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Tuin de Bruijn® zaden Muismeloen Komkommer/ limoensmaak heerlijk in salades Eenvoudige teelt rijke oogst groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Tuin de Bruijn® zaden Muismeloen Komkommer/ limoensmaak heerlijk in salades Eenvoudige teelt rijke oogst

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Tuin de Bruijn® zaden Muismeloen Komkommer/ limoensmaak heerlijk in salades Eenvoudige teelt rijke oogst

De Tuin de Bruijn® zaden Muismeloen Komkommer/ limoensmaak is een uniek en heerlijk product dat een verrassende twist geeft aan jouw salades. Deze schattige kleine "watermeloentjes" hebben namelijk een verfrissende komkommer/limoen smaak die je smaakpapillen zal prikkelen. Wat deze muismeloen zo speciaal maakt, is dat hij eenvoudig buiten te kweken is. Je kunt hem laten groeien als een kruipende klimplant, waardoor je tuin een prachtige groene uitstraling krijgt. Naarmate de vruchten groeien, kun je ze al oogsten wanneer ze een grootte van ongeveer 2-3 cm hebben bereikt. Dit betekent dat je al snel kunt genieten van een rijke oogst van deze heerlijke muismeloenen. Voeg een vleugje originaliteit toe aan je salades met de Tuin de Bruijn® zaden Muismeloen Komkommer/ limoensmaak. De combinatie van de knapperige textuur en de frisse smaak zal je salades naar een hoger niveau tillen. Begin vandaag nog met het kweken van deze bijzondere plant en geniet binnenkort van je eigen verse oogst.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Tuin de Bruijn® zaden Muismeloen Komkommer/ limoensmaak heerlijk in salades Eenvoudige teelt rijke oogst

De Tuin de Bruijn® zaden Muismeloen Komkommer/ limoensmaak heerlijk in salades Eenvoudige teelt rijke oogst kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Tuin de Bruijn® zaden Muismeloen Komkommer/ limoensmaak heerlijk in salades Eenvoudige teelt rijke oogst bloeit . 

De Tuin de Bruijn® zaden Muismeloen Komkommer/ limoensmaak heerlijk in salades Eenvoudige teelt rijke oogst is . Heerlijk om mee te koken.

De Tuin de Bruijn® zaden Muismeloen Komkommer/ limoensmaak heerlijk in salades Eenvoudige teelt rijke oogst kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Tuin de Bruijn® zaden Muismeloen Komkommer/ limoensmaak heerlijk in salades Eenvoudige teelt rijke oogst groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Tuin de Bruijn® zaden Muismeloen Komkommer/ limoensmaak heerlijk in salades Eenvoudige teelt rijke oogst vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.