Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Xotica Tomatillo

Buzzy® Xotica Tomatillo

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Xotica Tomatillo groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Xotica Tomatillo

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Buzzy® Xotica Tomatillo

De Buzzy® Xotica Tomatillo, ook wel bekend als de Mexicaanse Aardkers, biedt een verrukkelijke mix van sappige en zoetzure vruchten boordevol vitamines. Deze veelzijdige vruchten kunnen zowel rauw gegeten worden als gebruikt worden voor het maken van chutney of salsa verde. Het kweken van de Buzzy® Xotica Tomatillo begint binnenshuis in maart-april bij een temperatuur van 20-22º C. Zodra de plantjes een goede start hebben gemaakt, kunnen ze in mei buiten worden uitgeplant op een zonnige plek. Dit kan zowel in de volle grond op een afstand van 40 x 40 cm als in grote potten. Het belangrijkste is dat de planten voldoende zon krijgen, omdat dit de zoetheid van de vruchten bevordert. Met de Buzzy® Xotica Tomatillo haal je niet alleen een smaakvolle toevoeging aan je gerechten in huis, maar ook een prachtige plant die je tuin of balkon zal verfraaien. Geniet van verse, zoetzure vruchten rechtstreeks uit je eigen tuin en ontdek de veelzijdigheid van de Mexicaanse Aardkers.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Xotica Tomatillo

De Buzzy® Xotica Tomatillo kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Buzzy® Xotica Tomatillo bloeit . 

De Buzzy® Xotica Tomatillo is . Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Xotica Tomatillo kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Xotica Tomatillo groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Xotica Tomatillo vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.