Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy Zaden Spinazie Securo

Buzzy Zaden Spinazie Securo

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy Zaden Spinazie Securo groeit Maart - April of Augustus - September. Deze Spinazie wordt maximaal 15 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy Zaden Spinazie Securo

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdApril - Oktober
BloeiperiodeZomer, Voorjaar, Najaar

 

Omschrijving van de Buzzy Zaden Spinazie Securo

Buzzy Zaden Spinazie Securo is een fantastisch biologisch zaadproduct dat perfect is voor het kweken van heerlijke en gezonde spinazie. Deze zaden kunnen worden gezaaid vanaf maart-april en/of augustus-september in de vollegrond. Je kunt ervoor kiezen om ze breedwerpig te zaaien of in regels te planten. Als je wilt, kun je de zaailingen iets uitdunnen om ruimte te creëren voor een optimale groei. Voor het oogsten van jonge bladeren is het belangrijk om een afstand van 3-4 cm in een regel aan te houden. Als je echter volgroeide planten wilt, moet je een afstand van 25 cm tussen de planten aanhouden. Deze biologische zaden zijn gecertificeerd door de stichting SKAL, wat betekent dat ze voldoen aan strenge biologische normen. Je kunt deze producten gemakkelijk herkennen aan het Biologische keurmerk logo en aan de termen 'Bio' of 'Organic'. Met Buzzy Zaden Spinazie Securo kun je genieten van verse, gezonde spinazie rechtstreeks uit je eigen tuin. Met de biologische certificering weet je zeker dat je een duurzaam en milieuvriendelijk product gebruikt. Begin vandaag nog met zaaien en geniet binnenkort van een heerlijke oogst van deze winterreuzen spinazie!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy Zaden Spinazie Securo

De Buzzy Zaden Spinazie Securo kan je Maart - April of Augustus - September zaaien. De bloeiperiode is Zomer, Voorjaar, Najaar.

De Buzzy Zaden Spinazie Securo bloeit April - Oktober. 

De Buzzy Zaden Spinazie Securo is Spinazie. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy Zaden Spinazie Securo kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy Zaden Spinazie Securo groeit maximaal tot 15 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy Zaden Spinazie Securo vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.