Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hortitops Zadenmarijn

Hortitops Zadenmarijn

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Zadenmarijn groeit Voorjaar - zomer. Deze Wortel wordt maximaal 60 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Zadenmarijn

Aantal in verpakking
StandplaatsHalf-schaduw
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Hortitops Zadenmarijn

Hortitops Zadenmarijn is een fantastische toevoeging aan elke tuin. Deze rozemarijn plant kan worden gezaaid in een kweekbakje vanaf maart-april, of direct in de grond van april-juni. Met zijn sterke groei en heerlijke geur is deze plant een echte eyecatcher in de tuin. Na het zaaien kan de Hortitops Zadenmarijn één keer verspeend worden en vervolgens uitgeplant worden. Het is belangrijk om de plant in de winter te beschermen tegen vorst, maar als potplant kan hij ook binnenshuis overwinteren. Zo kun je het hele jaar door genieten van de heerlijke aroma's en smaken van deze rozemarijn. De Hortitops Zadenmarijn is niet alleen een prachtige toevoeging aan je tuin, maar ook een geweldige smaakmaker in de keuken. Gebruik de verse takjes om je gerechten op smaak te brengen en geniet van de intense smaak die deze plant biedt. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint, deze Hortitops Zadenmarijn is de perfecte keuze voor elke tuinliefhebber.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Zadenmarijn

De Hortitops Zadenmarijn kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Hortitops Zadenmarijn bloeit Zomer. 

De Hortitops Zadenmarijn is Wortel. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Zadenmarijn kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Zadenmarijn groeit maximaal tot 60 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Zadenmarijn vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.